martes, 1 de marzo de 2011

Mousse de queixo e café



















Ingredientes
200g nata montada
1 tarrina queixo de untar
2 cucharadas de azucre
2 cucharadiñas de café soluble
2 claras de ovo
fideos de chocolate

Preparación
Mesturamos o queixo co café e o azucre, ata que quede unha crema homoxénea.
Montamos as claras a punto de neve forte e incorporámolas ao queixo, coa nata.
Seguimos batendo a man, ata obter unha crema lixeira.
Repartímola en copas de cristal e metémolas no conxelador durante 1 hora.
No momento de servir espolvoréase con fideos de chocolate.

Ou tamen
Con caramelo líquido.

2 comentarios:

  1. ...tan rico como fácil de facer!!
    Grazas por compartir o teu bo gusto.
    estou vendo o flan de queixo e de seguro que Pablo vai querer repetir.
    quérote
    bicos

    ResponderEliminar
  2. Grazas María, o flan é moi fácil e ten un sabor diferente. Tes que probalo!
    Bicos

    ResponderEliminar